HTML

zsurucinfó.

Mi átnyálazzuk nektek az internet politikai szemétdombját, hogy a legnagyobb szemétdarabokat bemutathassuk nektek, általában kommentár nélkül, vidáman.

zsurucinfó

Matek felsőfokon

2009.01.27. 00:56 :: Syd

Tomket egy khm...érdekes alak, aki szerintünk nagyon szánalmasan vicces, de most kivételelesen nem rajta, hanem vele együtt röhögünk.

"Elnézést, de tényleg, és bocsánat, és áruló vagyok, és spicli is vagyok, és még továbbá unalmas is, de ez akkor is vicces.

A ferencvárosi választás előző fordulójában Szegedi Csanád 681 szavazatot kapott. Gratulálunk, és igen, tudom, a Zöld Párt meg egyet sem.

A tegnapi második fordulóban Szegedi Csanád 674 szavazatot kapott. Ismét csak gratulálunk.

Ezek után az alábbi hír jelent meg a jobbik.hu-n:

Növelte szavazatainak számát a Jobbik

A harmadik erővé vált Jobbik néhány tucattal még növelni is tudta az első fordulóban szerzett szavazatainak számát Ferencvárosban, dacára az összes többi párt által indított, népfrontos elhatárolódásnak és a cigányok tömeges mozgósításának.
 



Tehát 674, az néhány tucattal több, mint 681. Értem. Vagy nem. Mindenesetre én kérek elnézést."

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: jobbik tomcat bombagyár

A bejegyzés trackback címe:

https://zsuruc.blog.hu/api/trackback/id/tr47905255

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: www.servicios-toldeca.com 2017.12.07. 07:06:26

bell canada 411 - Topamax causes dementia

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása