HTML

zsurucinfó.

Mi átnyálazzuk nektek az internet politikai szemétdombját, hogy a legnagyobb szemétdarabokat bemutathassuk nektek, általában kommentár nélkül, vidáman.

zsurucinfó

a szent korona szilvesztere

2009.01.01. 13:50 :: prüntyike

"...archív felvételekkel járulunk hozzá a karácsonyi hangulathoz, utána Wass Albert Hétvégét tartunk, majd élőben közvetítünk koncerteket, végül egy fergeteges talpalávalót adunk a szilveszteri házibulik közönségének"

...

"A zenét ... ismert és kevésbé ismert emberek gondolatainak tolmácsolása, archív felvételek (pl. Wass Albert karácsonyi gondolatai),... az Erdőzúgás és a Vallásóra Különkiadása [tarkítja a kínálatot.]"

(Elmarad a szerdai napokon megszokott Budaházy, a csütörtöki Radics Béla Emlékóra és a Magyar Lelátó. 24-én, 25-én, 26-án nem lesz Korabeli revíziós dalok órája és NépZene füleinknek blokk, továbbá a megszokott ismétlések sem lesznek hallhatóak, 24-e kivételével Kívánságműsor sem lesz.)

...

Szilveszter a Szent Korona Rádióval

Este héttől egészen hajnalig a legjobb, legpörgősebb, a nemzeti rock javából szemezgető rádióadás lesz, hogy a házibulik közönségének igényeit kielégítsük. Természetesen pontban éjfélkor (szokásunkhoz híven) a Himnusszal [és a székely himnusszal] búcsúztatjuk az Óévet és köszöntjük a reményeink szerint Szebb Újévet.

 

kommentek az olvasóktól:

Ferkó
 

A tájon nincs hópaplan,
asztalomon sült kappan,
de bor meg kalács se nagyon,
gyurcsányt üssétek agyon !!!
Kívánok minden jót, szépet,
mszp mentes új évet !!!

Boldog Új Évet Kívánok !

emese46

Én sem tudok mást kívánni a2009-es évre. ERŐSS HITET,SZERETETET,ÖSSZEFOGÁST, ÉS BÁTORSÁGOT, ERŐTT és MÉGNAGYOBB NEMZETI ELLENÁLLÁST. A SZENT KORONA KÖTELEZI a MAGYART A HITRE, HOGY MEGKEZDHESSE KÜLDETÉSÉT és ELKEZDJE a NAGYTAKARÍTÁST, DE EHHEZ HIT KELL, MERT a KORONA AKKOR CSELEKSZIK! Adja az ISTEN, HOGY MINDEN MAGYAR TUDOMÁSUL VEGYE! emese

miniszterur

Nagyon Boldog Újévet kivánok a Szentkorona Rádió minden dolgozójának,és minden jóakaratu Igaz Magyarnak.
Tisztitsuk meg a jövő útjának a kezdetét a mocsoktól!

--szentkoronaradio javítva. helyesírás nem.

Szólj hozzá!

Címkék: budaházy karácsony barikádponthu butaházy

A bejegyzés trackback címe:

https://zsuruc.blog.hu/api/trackback/id/tr96851483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása