HTML

zsurucinfó.

Mi átnyálazzuk nektek az internet politikai szemétdombját, hogy a legnagyobb szemétdarabokat bemutathassuk nektek, általában kommentár nélkül, vidáman.

zsurucinfó

csepp a tengerben, avagy fideszesek szemellenző akciója

2009.01.11. 09:26 :: prüntyike

...avagy burkolt elfogultság.

kurucinfó írja:

"Gyógyszereket és kötszereket juttatott el két gyulai, fideszes önkormányzati képviselő a budapesti palesztin nagykövetségre. Céljuk az, hogy a gázai övezetben zajló háború áldozatain segítsenek, egyúttal pedig tiltakozzanak az erőszakos és aggresszív háború ellen.

Alt Norbert és Nemesvári Zoltán arról számolt be a beol.hu-nak, hogy Gyulán sok orvos és gyógyszerész mellett a helyi városbarátok csatlakoztak kezdeményezésükhöz, melyben a lökösházi polgármester, dr. Tarr Lajos is szerepet vállalt.

Az akció eredményeképpen végül mintegy 400 ezer forint értékben gyűjtöttek össze fájdalomcsillapítókat, kötszereket és antibiotikumokat, melyeket pénteken juttattak el a külképviseletre. Az adományok átadása után Ahmad Abdelrazek, budapesti palesztin nagykövet elmondta, nagy szükségük van a gyógyszerekre és kötszerekre. A diplomata szerint viszont még ennél is nagyobb jelentősége van annak, hogy népe lelki erőt meríthet a gyulaiak és a lökösháziak támogatásából. (yeah, right - prüntyike)

(Beol)"

Szólj hozzá!

Címkék: izrael kurucinfó

A bejegyzés trackback címe:

https://zsuruc.blog.hu/api/trackback/id/tr16870372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása