HTML

zsurucinfó.

Mi átnyálazzuk nektek az internet politikai szemétdombját, hogy a legnagyobb szemétdarabokat bemutathassuk nektek, általában kommentár nélkül, vidáman.

zsurucinfó

Sárkány64 színdarabja

2009.02.23. 20:42 :: Syd

Kedves Gyárlakók!

A legutóbbi rádióadásban elhangzott egy felhívás, amelyben szereplőket keresünk az általam írt "A Táltosherceg - Színmű Árpádházi Szent László ifjúságáról" című, a Bombagyár által létrehozott produkcióba.

Kiegészítésként tenném hozzá, hogy a múlt héten személyes megbeszélést folytattam a Bombaszínház fő szervezőjével. Megállapodtunk abban, hogy mivel eddig 306 - an szavaztatok arra, hogy valamilyen módon részt kívántok venni a munkában, mint leendő színpadmester, és "házi szerző", felveszem a kapcsolatot mindazotokkal, Kik komolyan gondoljátok részvételi szándékotokat. JPP barátunk elmondta, hogy elsődlegesen szinpadi munkatársakat (díszítők, kellékes) és magukban tehetséget érző amatőr színészeket keresünk.
 

Tehát kérek mindenkit, aki akár a hangjáték szereplője, vagy a Színház tagja kíván lenni, jelentkezzen a "levél nekünk" menüponton! FIGYELEM! Pénzt NEM kell küldeni, ez a felhívás valóban CSAK az együttdolgozásról szól.

az ARVISURA szerint Imre Herceg halála elött még nemzett egy gyermeket, kit a Göncöl Rend Tudói a Mátra erdeiben, a babókeresztény üldözők elől elrejtve neveltek az óhit szerint. Neki adták a Pósa nevet, és az Ő leszármazottja volt a legendás "P Mester", a Gesta Hungarorum lejegyzője, kinek a szobra ott áll a Vajdahunyad Vár udvarán. Az "Óhit" egyébként a Szkítiai Kereszténység, melyet Fülöp és Jakab Apostolok vittek haza Szkítia népeihez, és amelynek igen szép ősi királyi jelképe az Árpádok címerében megjelenő "Rozettás Oroszlán" - bővebben a Táltoshercegben. Másik - hercegi - jelkép a Nappárduc, melyet az Ócsai öregtemplomban láthatsz - valamint Badinyi Jós Ferenc "Káldeától Ister-Gamig" című könyvében olvashatsz róla bővebben. Nos, Pósa Szent László titkos Tanítója, a Turul Nemzetség nagy Öregje volt...

Szólj hozzá!

Címkék: kommentek bombagyár dragon64

A bejegyzés trackback címe:

https://zsuruc.blog.hu/api/trackback/id/tr51961707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása