HTML

zsurucinfó.

Mi átnyálazzuk nektek az internet politikai szemétdombját, hogy a legnagyobb szemétdarabokat bemutathassuk nektek, általában kommentár nélkül, vidáman.

zsurucinfó

A tiltott igazság, avagy minimum 50 oldalnyi zsidózás egy fórumon

2009.01.06. 23:43 :: prüntyike

Rendkívül érdekes dologra lettünk figyelmesek ma az egyik némethoni focicsapat magyar szurkolói weblapján. (vélhetőleg az átlagéletkor 12-19 között alakul tapasztalataink alapján.)

A "tiltott igazság" nevű topic nyitó hozzászólásából idézünk először:

"Ugye Dachau a háború után még nagy elgázosító tábor hírében állt, azóta már kint lóg a tábla Dachau bejáratán "nem volt elgázosítás".Vagy a 6 millió áldozat, ami soha nem volt 6 millió azóta már csak pár százezer.Alapvetően a holokauszt tagadás nem a zsidóüldözést és a táborok meglétét kérdőjelezi meg."

"Megtanultam az iskolai történelemkönyv meséit és utána jártam más írásoknak is.El kell, hogy mondjam sokkal meggyőzőbb volt számomra a holokauszt megkérdőjelezése, mint a létezése."

"Akit érdekel a téma szóljon hozzá."

hát, meg is tették, több mint 119 oldalon keresztül (jó, ebből nem mind zsidózás...) - a hitelesség kedvéért a hejesirásst is megőriztük:

"Ebböl is kiemelkedik az szdsz.Amelyik párt jelenlegi becslések szerint is 1%-os és még is ök diktálnak ami kisértetien hasonlit az usa-ra ahol a választásokat a zsido kisebbség dönti el.
Mielött valaki azzal vádolna,hogy én utálom a zsidokat nem teljessen fedi a valoságot.Én azt utálom,hogy minden álldott nap arrol lehet hallani,hogy nekik mennyi szörnyüségen kellett túlélnijük"

"A különböző népszámlásási irodák a mai napig nem mernek kiadni olyan statisztikát amivel a 6 milliós számot megerősíthetnék.Egyes kutatók szerint a zsidó áldozatok száma 1.1 millió volt a háború alatt.Ami természetesen nem kevés, de mégsem 6 millió.És ez hol van a kommunizmus 100 milliós áldozataihoz képest.Ugye azt sem kell ecsetelnem és gondolom sokatok tudja is, hogy a kommunizmus megalkotói milyen származásuak voltak "

személyes kedvencünk:

"Még egy kérdés, az oldal rabbija akár válaszolhat is:

Hogy lehetséges az h. pl Németország, és Magyarország egy olyan államnak fizet "kártéritést" mely 1947-ben alakult?"

és

"Ennek nem lesz jó vége,nem véletlen nyilatkzta Perez,izraeli miniszerelnök hogy felfogja vásárolni az országunkat. Mint amikor te bemész a boltba és megveszel valamit amire épp szükséged van. Ez lett a mi gyönyörű hazánkból."

és ez még csak a 3. oldal...maradt még minimum 116.

széplelkűek itt csatlakozhatnak az ékes társasághoz

Szólj hozzá!

Címkék: kommentek izrael

A bejegyzés trackback címe:

https://zsuruc.blog.hu/api/trackback/id/tr42862531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása