HTML

zsurucinfó.

Mi átnyálazzuk nektek az internet politikai szemétdombját, hogy a legnagyobb szemétdarabokat bemutathassuk nektek, általában kommentár nélkül, vidáman.

zsurucinfó

GMO

2009.02.12. 23:26 :: Syd

Fogyatékos kistestvérünk ismét módosította, kommentálta kicsinykét az MTI hírét. Sajnos hogy érthető legyen, kénytelenek vagyunk az eredetivel együtt mutatni, de érdemes látni, mit szólnak a sátánista Nyugathoz ők, igaz Magyar Testvéreink.

Az európai örökségből a kereszténységet kihagyó, a buzeránsokért, multikért, kommunistákért, drogosokért, bevándorlókért, zsidórasszistákért, cigánybűnözőkért és más hulladékokért intézményesen kiálló Brüsszel amerikai génmanipulált kukoricát akar Ausztriára kényszeríteni. Az a Brüsszel, amely magasról tett a 2006-os budapesti gumigolyó sortűzre, de kíméletlenül megtámadta a korábbi lengyel kormányt, amiért az büntette az iskolai homoszexuális propagandát. Az uniós vízfej emellett egy már az ír szavazók által elutasított szabadkőműves "alkotmányt" akar saját törvényeivel is ellentétesen egész kontinensükre erőszakolni.
Felszólította az Európai Bizottság kedden Ausztriát, hogy vonja vissza azokat a rendelkezéseit, amelyek értelmében az ország területén nem szabad bizonyos, génjeikben módosított kukoricaféleségeket termeszteni. Az Európai Unió tagországai roppant megosztottak a jobb terméseredmények és a kártevőkkel szembeni ellenállóképesség növelése érdekében módosított génszerkezetű növények (GMO) termesztésével és forgalmazásával kapcsolatban (Ez nem igaz. Az EU polgárai óriási többségükben elutasítják a veszélyes, génmódosított amerikai élelmiszereket, csupán a brüsszeli vízfej támogatja a sátánisták ezen beteg találmányait a jenki-izraeli elvásároknak megfelelően - a szerk.).
A tagállamok egy része (valójában a tagállamok egyes, rothadt politikusai és nem népei - a szerk.) és az Európai Bizottság az említett, állítólagos előnyök miatt támogatja ezeket a termékeket, míg egy másik csoport – benne Ausztria és Magyarország is (ez már féligazság, hiszen Gyurcsány és Orbán bandája 2006-ban már összeszavazva lazított a génmanipulált szutyok ttermesztési és importtilalmán, és nem kétséges, hogy ha most parancsot kapnak, teljesen eltüntetik a maradék törvényi akadályt is - a szerk.) – ellenzi termesztésüket, arra hivatkozva, hogy nem áll rendelkezésre elegendő tudományos adat, amely környezetvédelmi és egészségügyi szempontból kizárná a GMO-termékek kockázatait.
Ausztria tíz éve tiltja a szóban forgó kukoricaféleségek termesztését, és másfél éve tudományos eredmények bemutatásával igyekezett igazolni fenntartásait Brüsszelnél. Beadványában Bécs elsősorban eltérő agrárszerkezetére és a helyi környezeti adottságokra hivatkozott. Az unió korrupt élelmiszerbiztonsági ügynöksége azonban a bemutatott adatokat megvizsgálva decemberben úgy ítélte meg (hazudta - a szerk.), hogy a jelenleg rendelkezésre álló tudományos tények nem támasztják alá az osztrák érvelést.
A szabadkőműves ügynökség hazugságai szerint „valószínűtlen”, hogy a GMO-termékek káros egészségügyi vagy környezeti hatással járnának Ausztriában (vagyis még ők sem merik állítani, hogy a káros hatások kizárhatóak - a szerk.). Az Európai Bizottság ez alapján kérte Ausztriát a tiltó záradékok eltörlésére. A brüsszeli felszólítás javaslat formájában az uniós tagországok kormányait képviselő tanács elé kerül.
(mti-s szutyok korrigálva)

Szólj hozzá!

Címkék: usa eu gmo kurucinfó

A bejegyzés trackback címe:

https://zsuruc.blog.hu/api/trackback/id/tr10940140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása