HTML

zsurucinfó.

Mi átnyálazzuk nektek az internet politikai szemétdombját, hogy a legnagyobb szemétdarabokat bemutathassuk nektek, általában kommentár nélkül, vidáman.

zsurucinfó

Nem lehúzás, nem

2009.02.18. 10:42 :: Syd

Minden egyes alkalommal, amikor valamilyen gyűjtést rendezünk, szembesülünk azzal, hogy sokan vannak, akik nagyon szívesen támogatnák az aktuális célt, de nem tudnak nagy összeget küldeni, kicsit meg nem érdemes, mert több lenne az átutalási vagy a feladási díj. Az imént jutott eszembe, hogy emeltdíjas SMS-ben is gyűjthetnénk adományt. Ennek hátránya, hogy 50%-a jutalékként az SMS-eket begyűjtő céghez kerülnek, de a pohár félig tele van, mert a többi meg eljut hozzánk. Az SMS díja lehet 400, 800 vagy 1200 forint. Kéretik szavazni.

bombagyár

Szólj hozzá!

Címkék: pénz tomcat bombagyár

A bejegyzés trackback címe:

https://zsuruc.blog.hu/api/trackback/id/tr94950181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása