HTML

zsurucinfó.

Mi átnyálazzuk nektek az internet politikai szemétdombját, hogy a legnagyobb szemétdarabokat bemutathassuk nektek, általában kommentár nélkül, vidáman.

zsurucinfó

Szolg. közl.

2009.02.12. 23:38 :: Syd

Többen kérdezték az elmúlt napokban, miért nem írunk két kiemelt ügyről. Nekik itt a válasz.

Nem fogunk arról a borzalomról írni, ami Veszprémben történt. Nem, mert ez egy alapvetően vicces dolgokat gyűjtő oldal, és egy ennyire szomorú ügyben, úgy gondoljuk, még akkor is, ha a nácik falrengető baromságokat fröcsögnek róla, nem illik hangoskodnunk. Őszintén örülünk, hogy elkapták azokat az állatokat, akik ezt csinálták, reméljük, hogy meglesz a harmadik is, és hogy miután a zsaruk rajtuk próbálják ki a legjobb kínvallatási módszereiket, egy hatnégyzetméteres cellában fognak darabokra rohadni, miközben megváltásként várják a halált.

És nem fogunk tomcat és Athina állítólagos szakításáról sem írni, bár gyorsan népszerű téma lenne. A zsidó üzletasszony és a nem éppen zsidóbarát megnyilatkozásairól ismert üzletember vagy olyasmi románcának feltételezett vége sok olvasónknak jelenthetne jó csámcsogási alapot, de mi antifasiszták vagyunk, nem Story magazin. Más magánéletében nem fogunk turkálni, akkor sem, ha a politikai dolgai miatt agyonröhögjük.

És most vissza a rendes ügymenetbe, de ennyit nem ártott elmondani.

1 komment · 2 trackback

Címkék: veszprém szolgközl tomcat

A bejegyzés trackback címe:

https://zsuruc.blog.hu/api/trackback/id/tr90940158

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Spider man homecoming full fovie 2019.05.05. 10:14:38

bikini bottom dihybrid crosses review - Medical release form minor template

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Én vagyok 2009.02.17. 12:45:54

Nagyon helyes! Sokszor azt hiszik az emberek, hogy az a helyes, ha mindig mindenre reagálunk valahogy, csak ellenkező előjellel. Vannak olyan esetek, amikor egyszerűen nem szabad szólni, és az a vélemény. (Meg aztán a veszprémi gyilkosság nem is viccs téma valóban.)
süti beállítások módosítása