HTML

zsurucinfó.

Mi átnyálazzuk nektek az internet politikai szemétdombját, hogy a legnagyobb szemétdarabokat bemutathassuk nektek, általában kommentár nélkül, vidáman.

zsurucinfó

tomket nap a zsurucon: tomket paranojjjid

2009.01.13. 19:23 :: prüntyike

Bementünk tegnap Bloginnal egy Oktogon közeli üzletbe.

...

- No, van nekünk valami? - kérdeztem tőle.
- Nem, nincs.
- Hm. No mindegy, akkor majd holnap - feleltem, s távoztunk.

Beültünk egy kávéra a közelben. Tíz perccel később csörgött a telefonom, a boltos srác jelentkezett.

- Bocs, hogy nem mondtam, de ez a fószer a boltban egy rendőrezredes volt, és nem tartozik rá. Persze, megvan a cucc, majd később gyere érte.

(Na, és most tessék gyanakodni, hogy mi a "cucc": kábítószer, fegyver, vagy szervkereskedő lettem netán? ...) (nem lepődnénk meg...--prüntyike)

...

Egyszer csak kit látnak szemeink: az ezredes úr fordult be a kapun! Szemlátomást megütközött, hogy szembetalálkoztunk, de jó profihoz méltón pókerarccal elsétált mellettünk, be az udvarba.

- Te, ez tényleg lefigyelt minket?
- Úgy tűnik.
- Ezek szerint már egy órája jön utánunk.
- Ja.

A pasas megállt az udvar közepén, jó alaposan körülnézett, majd bement a fénymásolóüzletbe. Nem telt bele tíz másodperc, már jött is ki. Kifelé menet is jól körülnézett, és bennünket is alaposan megbámult.

- Viszontlátásra, ezredes úr - köszöntöttem hangosan.

Ezúton szeretném neki megköszönni, hogy vigyáz a biztonságunkra. Szeretném, ha nekem is ennyi szabadidőm lenne, de sajnos nincs.
 

Szólj hozzá!

Címkék: tomcat bombagyár

A bejegyzés trackback címe:

https://zsuruc.blog.hu/api/trackback/id/tr35875522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása