HTML

zsurucinfó.

Mi átnyálazzuk nektek az internet politikai szemétdombját, hogy a legnagyobb szemétdarabokat bemutathassuk nektek, általában kommentár nélkül, vidáman.

zsurucinfó

így lesz a fociból politika

2009.01.31. 18:03 :: prüntyike

"Napjainkban, amikor Gázában ENSZ-alkalmazottak, civilek és gyerekek százai halnak meg izraeli fegyverektől, több ezren sebesülnek meg súlyosan vagy válnak földönfutóvá, amikor az egész területen humanitárius katasztrófa fenyeget, a lakosság legalapvetőbb emberi jogait sárba tapossák, és az emberek egy hatalmas gettóba zárva kénytelenek élni, akkor a világnak kötelessége felemelnie a hangját a palesztin nép védelmében, és ebből a sport sem maradhat ki."

...

"Ebben a helyzetben a Jobbik Magyarországért Mozgalom értetlenül áll az előtt, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség szervezésében Izrael-Magyarország barátságos mérkőzés lesz 2009. február 11-én. Ez nyílt politikai megnyilatkozás az MLSZ részéről a gázai konfliktussal kapcsolatban, és mivel az MLSZ Magyarország egyik köztestülete, így Magyarország részéről is. A magyar válogatott egy adott mérkőzésen egész Magyarországot képviseli. A mérkőzés azt szimbolizálhatja, hogy az MLSZ és rajta keresztül Magyarország egyetért Izrael gázai agressziójával, és hogy hazánkat nem érdeklik a halálos áldozatok, a gyerekek holttestei, az ENSZ-t ért támadások, mi barátságos meccset játszunk egy háborús bűnökkel vádolható állammal." 

forrás: kurucka. hapci.

Szólj hozzá!

Címkék: izrael jobbik kurucinfó

A bejegyzés trackback címe:

https://zsuruc.blog.hu/api/trackback/id/tr64914670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása