HTML

zsurucinfó.

Mi átnyálazzuk nektek az internet politikai szemétdombját, hogy a legnagyobb szemétdarabokat bemutathassuk nektek, általában kommentár nélkül, vidáman.

zsurucinfó

No akkor hol a pííínz?

2009.02.14. 22:58 :: Syd

86. Blogin (előzmény) 2009.02.13 13:53:26

Alapvetően egyetértenék veled, ha a stílusod nem olyan lenne, mintha te lennél itt az Oberstgruppenführer. Tudniillik az mocskos dolog, amikor valaki a minket (a közösségünket) érő támadások közben a támadóhoz fut, mikor még nem járt le a határidő. Én például nem is tudtam, hogy nem fog tudni fizetni az öreg sárkány. Aki most fut sírni, szerintem az is gerinctelenséget követ el, mert most Dragonnal vagy Tomcattel kell beszélnie, ha pedig ők nem válaszolnak, akkor a rendőrséggel s csak akkor gondolhatná át, hogy kiadja-e azokat, akik eddig neki is dolgoztak.

Ha te nem is adtál pénzt, nem értem, miért hiszed azt, hogy bárki kíváncsi a bűzös turhahalomra, amelyet a közös asztalra köptél most véleményt gyanánt.

Aki korábban, a szerződésben foglalt határidő előtt ment sírni, nem más, csak egy suttyó féreg alsóröcsögefalváról, két birka baszása közben meg nem akadt jobb dolga. Szerintem korrekt, hogy a felé való tartozást Tomcat fizeti vissza.

Most pedig a stílusodért (és nem a mondainvalódért!) kitiltásban részesítelek. Nem a náci haverjaid között vagy a kocsmában, ez itt valamiféle minimális kultúrát megkövetelő eszmecsere, különösen azért, mert nagyon szar a helyzet. Én is ki tudnám magam cifrábban is fejezni, de inkább lehiggadok, nem tudok mit tenni ezzel az elbaszott üggyel, de nem akarom tovább nagyítani. Irány sírni a Kurucinfóra, hogy itt moderáció, pardon cenzúra van. Igaz, ott egyáltalán nem szólhatsz hozzá.

Szólj hozzá!

Címkék: kommentek bombagyár blogin dragon64

A bejegyzés trackback címe:

https://zsuruc.blog.hu/api/trackback/id/tr50943609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása