HTML

zsurucinfó.

Mi átnyálazzuk nektek az internet politikai szemétdombját, hogy a legnagyobb szemétdarabokat bemutathassuk nektek, általában kommentár nélkül, vidáman.

zsurucinfó

Tomcat: A kurucinfó jövőbe lát

2009.01.04. 14:23 :: Syd

Az éjjel kijött a kurucinfón egy nem valami színvonalas lehúzó szöveg a bombagyárról. Ez itt. Aztán persze ezt megtámadta Tamás macska is. Ez az egész szellemi párbaj nem is tartozna a Zsurucinfó témái közé, merthogy nem vicces. De a napi droid díjat kioszthatjuk tomikának, ezért a nyitásért.

Mai droidunk a Kuruc.infó szerkesztősége, akik egy hihetetlenül szellemes "paródiát" közöltek évzáró cikkemről, amelyben "tarhagyárnak" titulálnak bennünket. Az írást egyébként az Index fórumáról vették át, ehhez külön gratulálunk, megvan a szellemi partner.

Az még rendben van, hogy Tominak vasárnap hajnal 3:54-kor nincs jobb dolga, mint erről blogolni, ő baja. De legalább megnézhetett volna két időpontot.

A kuruc cikke így indít: Tarhagyár
2009-01-03. 23:43

Az indexes komment pedig, amit szerinte emőkéék átvettek:
2009.01.04. 00:54:20

Tehát tomcat szerint a kuruc a jövőbe lát. Értem.

Szólj hozzá!

Címkék: index tomcat bombagyár kurucinfó novák emőke

A bejegyzés trackback címe:

https://zsuruc.blog.hu/api/trackback/id/tr17856911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása