HTML

zsurucinfó.

Mi átnyálazzuk nektek az internet politikai szemétdombját, hogy a legnagyobb szemétdarabokat bemutathassuk nektek, általában kommentár nélkül, vidáman.

zsurucinfó

tomcat vs. antitomcat I. - Itt a novara, hol a novara?

2008.12.30. 22:03 :: Syd

Antitomcatisták tomcatistákról és a bombagyár kamu(?)szerveréről, amire szerintük tomcat pénzt lopott. via sodi.freeblog.hu

Kezdte SoDi: "Picit utananeztem a bombagyarnak, meggyozodesem, hogy semmifele szerver nem fut kint."

"Ha penzt kene tennem ra, arra fogadnek, hogy szerintem semmifele fizikai server, semmifele Novara nem fut kint. Egyszer TC posztolt egyet, amint eppen a serverre telepitik a FreeBSD-t az szerintem kamu volt, vagy legalabbis az a gep nem a novara volt vagy nem az fut kint. Ha a reverse DNS-t is atirattak volna bombagyar.hu-ra nem fogtam volna gyanut.

Osszefoglalva, szerintem az tortent, hogy begyujtottek a tobb szazezer forintot a gepre, majd havonta $20-ert berelnek egy virtualis FreeBSD servert a RootBSD cegnel (boven eleg arra, amire hasznaljak), amit baromni nehez kapasbol megkulonboztetni egy valodi fizikai szervertol.

Mindez persze csak kozvetett bizonyitek a valodi az lenne ha lenne nalam a cegtol egy szerzodes, amiben pontosan le van irva a szolgaltatas, ilyenem viszont nincs, igy minden amit fent irtam csak teoria, de nagyon osszeall a kep. Kulon kulon elvileg mindegyik lepes kimagyarazhato lenne, csak hat....igy egyben ez eros.

Vegulis, lehet, hogy en tevedek....."

Kommentek.

 Ond:
2008. 12. 30. 15:14

Ezentúl így érjük el a Bombagyárat :)

http://4036.jail.rootbsd.net/

 kandahar:
2008. 12. 30. 15:33

A matekpélda a következőképpen hangzik:
"Ha egy servergépet 350 ember két hónap alatt, papíron 650ezer forintért vásárol, akkor miakurvaannya köze van 6 névtelen faszparasztnak ahhoz, hogy hány nap alatt lehetett volna annyi pénzből, hány olyan gépet is venni, különös tekintettel arra, hogy a vásárlás nem történt meg?"

 Rüsszencs:
2008. 12. 30. 16:43

Fixpont

Fél óra alatt a magyar internet sztárja lettél!!!
Kár hogy meg kell halnod:)

Gazda Géza:
2008. 12. 30. 18:57

No mi az, tomcat ide irogat? Kiugrott a disznó a karámból? Magasabbra kell csinálni a kaput! Bár moslék van elég itt is bőven!

 

krs:
2008. 12. 30. 19:02

Sodi, gratulálok ez kiütéses K.O. volt! Spiclicat meg fenyegetőzhet (persze megint csak bloginával együtt merne megverni a nagy hős,hihi), de szerintem ha valóban kezet emel rád, akkor az egész radikális jobboldal rá fog vadászni:) A helyében mondjuk most is sűrűn néznék a hátam mögé. Azért vidd el Budaházyt is, csak mert szívesen megnézném amikor nyakonbassza tomicskát:)))

 

DominaAthina:
2008. 12. 30. 19:18

gyerekek, nem tudom miért kell lenézni tomcat barátomat csak azért mert neki kizárólag a kaki-pisi szexre áll fel, de az úgy is csak pumpálva?
néha a szájába szarok-hugyozok arra a számba veri.
ha akarjátok jó pénzért ti is megkapjátok tőlem!

 

nyihaha:
2008. 12. 30. 19:38

Elgondolkoztam.
Úgy néz tomcat bolhásmacska senkiházi saját magát is ki fogja tiltani a bambagyárból, abban a pillanatban, ahogy bevezeti az IQ tesztes marhaságát......

 

takszis:
2008. 12. 30. 20:23

Húbazmeg tomket, mink itt a takszis géemkánál eddig veled vótunk, küldtünk pénzet a kígyó emléktáblájára, hogy legyen róla felirat a dévédén, de most megsértettél minket, többet nem küldünk.
A nőd meg nem kell, minek nekünk olyan, amelyik akkor akar lelécelni, mikor épp be vagyunk varrva előzetesbe.
Ja, mer' erről te nem tudsz ? Kérd meg Athinát, hogy árulja el a passwordot azokhoz a blogbejegyzéseihez, amiket akkor irt (arról, hogy miután kiszabadulsz, elhagy), mikor padlót sikáltál a gyorskocsiban.
Mert valami érthetetlen okból passworddel védte le azokat.
Miután kiszabadultál.
Szerintem tervezd meg jól a jövőben, mennyi ideig csukatod le magad, mert az idő pénz, bizonyám.
Na be is kapcsolom a taxamétert...

Szólj hozzá!

Címkék: tomcat sodi antitomcat

A bejegyzés trackback címe:

https://zsuruc.blog.hu/api/trackback/id/tr84849408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása