HTML

zsurucinfó.

Mi átnyálazzuk nektek az internet politikai szemétdombját, hogy a legnagyobb szemétdarabokat bemutathassuk nektek, általában kommentár nélkül, vidáman.

zsurucinfó

tomcat vs. antitomcat II. - Megverleeeek, hö!

2008.12.30. 22:13 :: Syd

Tomcatisták antitomcatistákról és a bombagyár kamu(?)szerveréről, amire szerintük tomcat NEM lopott pénzt.

"A Jobbik piszkos farvizein evezgető Sodi blogger, alias Kiss Endre Farkas, aki amolyan árpádsávos Trychydts, mostanság nagyon szeretne második Kuruc.infó lenni. Tudjuk, mire nem képesek az ilyenek a látogatottságért, de ha valaki számon kéri a piszkoskodásait, csak rémülten makogja a "deháténcsakazigazságot..." kezdetű rizsát, majd csodálkozik, hogy bakancs van a szájpadlásán. Sajnos ezt a csirkefogót is sokan "hiteles forrásként" kezelik, mert blogocskáján időnként tényleg a valóságnak megfelelően számol be a nemzeti oldalt érintő eseményekről, ám ha arról van szó, nyugodt lélekkel csúsztat, hazudozik és próbál suttogó propagandát terjeszteni."

"Kedves Sodi! Most egy ajánlat következik.

2009 január 5-ig nevezz meg egy napot, amikor eljössz, és Gabucinóval megmutatjuk neked a Novarát, amint békésen szuszogva darálja a biteket. Belenézhetsz, szétszedjük neked, ellenőrizheted, hogy megegyezik-e az itt közzétett konfigurációval, és valóban azon fut-e a Bombagyár. Amennyiben igen, nagyon megverünk.

Amennyiben 2009 január 5-ig nem jössz el, mi megyünk hozzád, és akkor is nagyon megverünk."

Kommentek.

Tomcat 2008.12.30 17:55:43  
Mert Toroczkai eltévesztette a házszámot, és hülyeségeket beszélt, amin nincs mit megverekedni, Sodi viszont sunyin hazudozik a sleppjével, ami teljesen más.
 

Jano -A házirend megsértése miatt a rendszerből kizárva! (előzmény) 2008.12.30 18:10:35  
Vagy azért mert Torockai nyomorékká verte volna TC-t, Sodi meg 11kg.
 

Bosco 2008.12.30 18:13:24  
Vagy esetleg tövig rácsúszna Novál Előd faszára, akkor is megvernétek?
 

hidas 2008.12.30 18:58:00  
már csak azért is jár a verés, mert megint ilyen faszságokkal kell foglalkozni, mert ez a hozzá nem értő faszkalap mindenféle rágalommal hátráltatja a bombagyár működését (ezzel kell foglalkozni értelmes dolgok helyett.)

Szólj hozzá!

Címkék: tomcat toroczkai sodi antitomcat novák emőke

A bejegyzés trackback címe:

https://zsuruc.blog.hu/api/trackback/id/tr39849420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása