HTML

zsurucinfó.

Mi átnyálazzuk nektek az internet politikai szemétdombját, hogy a legnagyobb szemétdarabokat bemutathassuk nektek, általában kommentár nélkül, vidáman.

zsurucinfó

a barikad.hu lesújtó véleménye a magyar népről

2009.01.11. 23:05 :: prüntyike

"A hirextra.hu információi szerint Sváby András, a Napló ex-műsorvezetője új műsorötlettel lepte meg a reklámszakembereket: az 1 a 100 ellen elnevezésű kvízműsorba belebukott Sváby most erotikus vetélkedőt indítana valamelyik kereskedelmi csatornán.

A koncepció az üvegezős játék alapötletére épül (állítólag gimnazisták játszák szívesen ezt a játékot: körbeülnek, a kör közepén valaki megpörget egy üveget, s akire mutat az üveg szája, azzal kell csókot váltania a pörgetőnek (--"állítólag"? ezek mikor voltak gimnazisták? -prüntyike). Az a tévés nyilatkozatából nem derül ki, hogy pontosabban hogy jön ebbe a kvíz és a műveltség mérése. Talán annak kell vetkőznie, aki rosszul válaszol a neki feltett kérdésre?

Nyilvánvaló, hogy a műsorötlet a műveltségi vetélkedők és egyáltalán a tudást igénylő műfajok vulgaritás szintjére degradálása. Legyünk őszinték: a megszorítások és a napi kormányzati szintű megaláztatások terhe alatt nyögő magyar társadalom szívesen fogja nézni a pocakos Bélát vagy a kicsit megereszkedett Arankát, amint zavarukban egymás után dobálják le magukról ruhadarabjaikat? Aligha.

Vagy, ha hosszú combú, feszes testű huszonkét éves modell hölgyek, vagy kellemesen kidolgozott fiúk lesznek a játékosok, ki fog figyelni a kvízkérdésekre?

Sváby András állítólag Csiszár Jenő vezetésével forgatta le a próbaadást, de elmondása szerint egyáltalán nem biztos, hogy az ötletéből műsor lesz.

Tény, hogy a magyar kereskedelmi csatornákon szocializálódott közönség elbírna egy ilyen szintű badarságot, hisz nem ostobább ötlet, mint a dzsungel-celebverseny.

A kérdés, mi pattan még ki a Sváby Andráshoz hasonló kreatív szakemberek fejéből. Magyarország mindent elbír: Pókerarccal tűri, ahogy 1 a 100 ellen Áll az alku, hogy aztán Mindent vagy semmit vigyen haza. A Széfben úgyis a rajtunk gyarapodóké marad."
 

Szólj hozzá!

Címkék: turbómagyar barikádponthu

A bejegyzés trackback címe:

https://zsuruc.blog.hu/api/trackback/id/tr20871894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása