HTML

zsurucinfó.

Mi átnyálazzuk nektek az internet politikai szemétdombját, hogy a legnagyobb szemétdarabokat bemutathassuk nektek, általában kommentár nélkül, vidáman.

zsurucinfó

Karácsonyunkat is felszámolná a kiválasztott nép - kurucinfós büfi

2008.12.31. 16:36 :: Syd

Hamarosan hazánkban is megérjük, hogy mások vallási érzékenységének figyelembevétele érdekében eltűnnek a feldíszített karácsonyfák a közterekről, középületekből. Mint a fejlett nyugaton már sok városból. Érdekes, hogy mindig ugyanaz a vallás sunyít a háttérben.

Kis hírveréssel, de megtörtént most Magyarországon is – Budapesten az Országháznál! Karácsonyt követő napon szétvágták az ország karácsonyfáját! Példát mutatva a sok konzumidiótának: „Te is szabadulj meg tőle! Még az Újesztendőt se várd meg.”

A rövidke híradás szerint az ország karácsonyfájából húsz mázsa tűzifa lett, melyet az „Ökumenikus Pénzszerető Szolgálat” elszállíttatott egy rászoruló családnak. Micsoda partneri kapcsolat. Az árterekről nem gyűjtet bezzeg fát a szolgálat, pedig most nagyon sok a fagyoskodó rászorult országszerte.

Évek óta folyamatos kampányt folytatnak a liberális környezetvédők a vágott fenyő vásárlása ellen. Elegendő a HuMuSz honlapjára kattintani és olvasgatni karácsonyi oktalanságaikat:   

„Karácsony táján minden éveben ugyanaz történik: az utcákat ellepik a meg sem vásárolt - később pedig a megvásárolt majd kidobott - fenyőfák kupacai. Néhányat komposztálnak, de a zömét elégetik vagy hulladéklerakóra viszik... Köbméterben, fa-életben, környezetterhelésben mérve nagy árat fizetünk ezért a hagyományért.  
 
 - Tegyük a fenyőt a falra!  
Karácsonyfát készíthetünk úgy is, hogy egyszerű zöld filcanyagból kivágjuk a fenyőfa alakját. Erre könnyű díszeket aggathatunk, sőt, ha zsebeket varrunk rá, a kisebb ajándékokat el is rejthetjük bennük (így kevesebb csomagolópapír kell).

 - Viaszfenyő  
Változó méretű, formás fenyőfa alakú gyertyával is nagyszerűen helyettesíthetjük az élő fenyőfát, sőt meggyújtáskor illatát is!

 - 3D fenyő  
Filcből térbeli kiterjedésű, rongyokkal vagy faforgáccsal kitöltött fenyőfát készíthetünk. Könnyebb, szalmából vagy papírból készült díszeket erre is rögzíthetünk.

 - Árnyékfenyő  
Pillanatok alatt készíthetünk vékony drótból fenyőfa alakot. Ha ez megvan, a fácskát rögzítsük egy fa lécre, aminek végére gyertyát helyezve a drótfenyő árnyékot vet a falra. Az árnyékkép mérete állítható a drótfenyő és a gyertya távolságának változtatásával.”

Vajon ők mit szólnának az egyszerű ropogós zsírpapírra nyomtatott sült libához, vagy az árnyék hanuka gyertyatartóhoz?

Este bárhol Magyarországon szétnéztek már a Kedves Olvasók – mi világít karácsonykor a legtöbb ablakban?

Hétgyertyás világítótest adja az ünnepi fényt. Van, ahol több is világít. A megdöbbentő, hogy a többségnek fogalma sincsen, mit jelent a hanuka. Úgy járnak majd, mint a szíriai görögök vagy gázai palesztinok?

Johan

innen

Szólj hozzá!

Címkék: izrael karácsony kurucinfó

A bejegyzés trackback címe:

https://zsuruc.blog.hu/api/trackback/id/tr86850549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása