HTML

zsurucinfó.

Mi átnyálazzuk nektek az internet politikai szemétdombját, hogy a legnagyobb szemétdarabokat bemutathassuk nektek, általában kommentár nélkül, vidáman.

zsurucinfó

tomket újabb pénzszerzési kísérlete

2009.01.02. 11:03 :: prüntyike

"A napokban sikerült levelet váltanom néhány palesztin csoporttal"...

"Megkeresésemnek nagyon örültek, de elmondták, amit amúgy is tudtunk, hogy ez nem sétagalopp, életbiztosítás nincs, és mindenki magának hoz kaját, illetve gondoskodik szállásról. Egyébként minden további nélkül felvesznek a hajójukra, ha eljutunk a kikötőig."

"Írtam levelet néhány magyar élelmiszer-gyártó cégnek is, főleg ásványvíz-palackozóknak, hogy támogassanak bennünket pár raklappal a termékeikből. Mivel Gázában az ivóvíz a legnagyobb hiánycikk, elsősorban vizet kellene vinnünk." [Ezutóbbi még fontos lesz a kommenteknél! :)- pr.]

...

"Az alábbiakban egy számítás következik az úti- és egyéb költségekről. Hárman mennénk Gázába: Blogin, Kesigomu és én, két kamerával. A Bombagyár olvasóitól várjuk az útiköltség összedobását, s mi magunk fizetjük saját költségeinket (étkezés, szállás, miegymás)."

...

"Megpróbálom persze ledumálni a palesztinokkal, hogy jöjjenek ők a hajóval Mersinbe, elvégre csak négy-öt órányi hajóút, és akkor akár nagyobb teherautóval is mehetünk."

...

"Mindösszesen úgy sejtem, nagyjából 500 ezer forintba fog kerülni a teljes projekt."

 

Kommentek:

76. ender 

  
 Az otlet tenyleg nagyon jo,erdekes ut lenne,de nagy eselyt erzek ra,hogy nem jonnetek vissza elve.Tul sok borsot tortetek a cionistak orra ala.Tudjuk ugye,a gojok legjobbjait el kell pusztitani...

66. Gabucino 

  
 > Nyugtassatok meg, hogy csak én vagyok pina, és igazából egy laza kirándulás lesz az egész, a vízszállítmány 500ezerért pedig teljesen megéri.

Pina vagy, ha TC elsüllyed a tengerbe, nem kell több jelentést körmölnöm! \o/

61. hidas 

  
 kurva jó, hogy mindenki a palesztinokat sajnálja aki a cionistákat utálja, a cionisták meg a palesztinokat gyűlölik.
miért nem látjátok, hogy minkét fél civilizálatlan vademberekből álló csoport? a palesztinok egy olyan embert tartanak nemzeti hősnek aki babósága miatt gyilkolt le egy KISLÁNYT és CSALÁDJÁT (persze babó kislány nem ember, csak egy féreg), a cionisták meg hatalmuk által vettek maguknak egy földdarabot, kirakták onnan erőszakkal az eredeti lakosokat, és csodálkoznak, hogy mindenki utálja őket.

most tartunk ott, hogy puszta kézzel tépné ki egymás szívét a babó és a palesztin, attól függetlenül, hogy gyerekről, nőről, védtelenről vagy katonáról van szó. kurvára nem értem, hogy lehet egyik oldalra is odaállni...
ja, mert a csórókkal default szimpatizálunk.

mellesleg egy dolgot nem találtam a cikkben: az út indoklását. (mit tudtok hozzátenni mások tudósításához?)

 44. Tomcat 

  
 Nem csak vizet viszünk, azt inkább csak jelképesen. Konzerv élelmiszert inkább.

36. Tomcat   

 Ennél szűkebben nem tudom behatárolni az indulást. Februárban várható, hogy feloldják a lakhelyelhagyási tilalmat ellenem, azaz kaphatok végre útlevelet. De lehet, hogy csak az eljárás végén fogják. Anélkül el sem tudok indulni. A gyűjtés meg majd meglátjuk, mire vezet. Annak is kell idő.

7. Főnix

Előre is elnézést kérek mindenkitől, de most pina leszek.

Tomcat, te teljesen megőrültél. Mi a francért akarsz te odamenni? Szerintem egyes körök már most küldik szét az infókat az Izraeli tesóknak a kis kiruccanásodról, és épp a pontozást beszélik.

Tudod, lábonlőtt Tomcat = Arany menóra
Csonkított Tomcat = Simon Wiesenthal emlékérem
Fejenlőtt Tomcat = Rózsadombi villa

Továbbá 500ezer forint?? Basszus, gondolj már bele abból mennyit tudnánk inni! (jó ez csak vicc volt, hehe)

De tényleg, szerintem annyi pénzt jobb (értsd: fontosabb) dologra is költhetnénk. Vagy tényleg annyira sokat ér majd az a pár palack víz ott? Tényleg kell ez?

Nyugtassatok meg, hogy csak én vagyok pina, és igazából egy laza kirándulás lesz az egész, a vízszállítmány 500ezerért pedig teljesen megéri.

Vagy pedig ha van olyan ember akire ez az elmebeteg hallgat, próbálja meg lebeszélni erről a baromságról.

Rinyálás bejfejezve, köszöntem a figyelmet.

--áttekinthetővé tettük a bombagyárat. de nagyon.

Szólj hozzá!

Címkék: kommentek izrael tomcat turbómagyar antitomcat

A bejegyzés trackback címe:

https://zsuruc.blog.hu/api/trackback/id/tr54852935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása